Oltețul Zătreni a defilat în Seria Est a Ligii a VI-a. A obținut maximum de puncte după 10 etape. Are și cel mai bun golaveraj, 36 de goluri marcate și doar 11 primite. Formația coordonată de Nicolae Vîlcu e campioană de iarnă. Această primă parte a sezonului a fost cea mai bună din istoria clubului.

„Sunt de 19 ani la echipă. Niciodată nu am mai avut un parcurs perfect, ca acum. S-a mai întâmplat în sezonul 2005-2006, când am promovat pentru prima dată în Liga a IV-a, să obținem 10 victorii în tur, dar atunci am avut și o înfrângere, la Prundeni. O parte din jucătorii de atunci se mai află și acum în lot. La Zătreni se îmbină tinerețea cu experiența.

Avem și copii buni, talentați. Doi dintre ei sunt Adrian Surdu, care are doar 18 ani și e golgheterul nostru, cu 12 goluri marcate. Cătălin Stanca are 20 de ani și e vicelider în topul golgheterilor, cu 9 goluri. Toți jucătorii și-au adus aportul la aceste rezultate. Ne dorim să continuăm pe aceeași linie și să promovăm în Liga a V-ar unde sunt formații apropiate de nivelul nostru. Vom încerca să facem și două-trei transferuri, dacă vom găsi jucătorii pe care ni-l dorim”, s-a destăinuit Nicolae Vîlcu. Oltețul nu a intrat încă în vacanță. Campionii de iarnă se vor reuni după Crăciun, pe 27 decembrie, de Sfântul

Ștefan, pentru o petrecere câmpenească. Antrenorul și președintele echipei îi invită la stadion, Ia o tocăniță la ceaun și un vin fiert. Reluarea pregătirilor este preconizată pentru începutul lunii februarie. ”Vrem să facem două-trei ședințe de pregătire fizică, apoi 3-4 amicale, ca să nu ne surprindă reluarea campionatului”, a adăugat Nicolae Vîlcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.