Poliţia Română a transmis, joi, o alertă de răpire copil, semnalând dispariţia unei fete de 11 ani din judeţul Vâlcea. Aceasta ar fi fost urcată într-o maşină de patru bărbaţi şi o femeie, transmite News.ro.

„La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 14.50, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la dispariţia unei minore, respectiv MICLESCU ANA MARIA, în vârstă de 11 ani. Din cercetări a reieşit faptul că, în data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 14.50, la domiciliul minorei situat în municipiul Râmnicu Vâlcea, zona Căzăneşti, s-ar fi prezentat 4 bărbaţi şi o femeie, care au luat-o cu un autoturism, plecând cu aceasta într-o direcţie necunoscută”, a transmis, joi, Poliţia Romănă.

Sursa citată a precizat că, întrucât minora nu a revenit la domiciliu, acesta neavând telefon asupra ei, bunica minorei a alertat poliţiştii.

”S-a declanşat mecanismul «Alertă răpire copil», constituindu-se celula de criză. Au fost declanşate ample căutări, mai multe echipaje din judeţ efectuând verificări, în vederea depistării minorei”, a mai transmis Poliţia.

Semnalmente: ochi albaştri, păr şaten, lung.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu blugi albaştri, cu o geacă neagră şi cizme negre.

Persoanele care pot furniza informaţii, care să conducă la depistarea minorei în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.