Unsprezece persoane care au campat în zona localităţii Galicea din judeţul Vâlcea au fost prinse de poliţişti cu droguri, iar două dintre acestea au fost arestate preventiv, relatează News.ro.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Secţiei nr. 2 Milcoiu au fost sesizaţi, la sfârşitul săptămânii trecute, printr-un apel la 112, despre faptul că, în localitatea Galicea, mai multe persoane au campat în zonă şi au un comportament nefiresc.

„În urma investigaţiilor operative efectuate, poliţiştii au identificat în comuna Galicea, judeţul Vâlcea, 28 de persoane, despre care s-a stabilit că ar fi campat în zonă, din data de 23 martie. Urmare a controlului corporal efectuat asupra persoanelor în cauză, precum şi al autovehiculelor identificate, poliţiştii au descoperit asupra a 11 persoane, mai multe substanţe interzise la deţinere (haşiş, cannabis, ciuperci halucinogene, timbre LSD şi altele)”, se arată în comunicat.

Sursa citată a precizat că acele 11 persoane au fost conduse ulterior pentru audieri, la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vâlcea.

Două dintre acestea au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.