Peste 300 de șoferi au fost înregistrați de aparatele radar depășind regimul legal de viteză, în urma unei acțiuni care a avut loc în perioada 8-14 august 2022, pe întreg județul Vâlcea, anunță polițiștii vâlceni.

Au fost aplicate 325 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

În 72 dintre cazuri fiind suspendată exercitarea dreptului de a conduce autoturisme pe drumurile publice, întrucât viteza cu care au fost înregistrați conducătorii auto era cu peste 50 de km/h, sau chiar peste 70 de km/h, mai mare față de cea legală.

”Pe parcursul acțiunii, la data de 12 august a.c., polițiștii au depistat un bărbat, de 52 de ani, din județul Neamț, care conducea un autovehicul pe D.N. 7, km 219+200m, cu viteza de 129 de km/h(+59 km/h), totodată efectuând o manevră de depășire neregulamentară.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional și i s-a suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 150 de zile.

Un caz asemănător a fost identificat de polițiști, ieri, pe D.N. 64, în localitatea Râureni, un tânăr de 24 de ani, din comuna Mihăești, județul Vâlcea, fiind înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 121 de km/h(+71 km/h).

În cauză, șoferul a fost sancționat contravențional, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice pe o perioadă de 120 de zile”, anunță IPJ Vâlcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.