A fost deschis un dosar penal pentru evenimentul din cursul zilei de azi de la Uzina de Armanent din Băbeni, unde o mină antipersonal a explodat rânind patru persoane aflate în preajmă. Sunt efectuate cercetări in REM (față de faptă, nu persoane) pentru nerespectarea regimului materiilor explozive, ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă.

Trei dintre victimele exploziei au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe Vâlcea, starea lor fiind stabilă, potrivit managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vâlcea.

„Sunt trei victime de sex feminin, toate trei au suferit politraumatisme în urma exploziei care a avut loc la Băbeni. O singură victimă este într-o situaţie mai complicată. Are fracturi la ambele braţe. Celelalte două au plăgi superficiale de la schije, care nu pun însă probleme. Toate trei sunt stabile. Au ajuns stabile la spital”, a precizat Dan Ponoran, directorul SJU, citat de Agerpres.

Reprezentanţii ISU Vâlcea au precizat că cea de-a patra persoană a suferit doar un atac de panică, nemaifiind dusă la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.