Arhiepiscopia Râmnicului a anunţat, miercuri, că prin intermediul sectorului filantropic şi în parteneriat cu Centrul de Transfuzii Vâlcea de săptămâna viitoare va demara în protoieriile Drăgăşani şi Horezu campania „Donează sânge şi bucură o viaţă!”, pentru a veni în sprijinul pacienţilor aflaţi în stare critică.

Viorica Adriana Iancu, consilier social în cadrul Arhiepiscopiei, a declarat că prima acţiune din cadrul acestei campanii de donare va avea loc joi, 25 noiembrie, la Drăgăşani.

„Preoţi şi credincioşii din parohiile care fac parte din cadrul Protoieriei Drăgăşani, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 65 de ani, care nu suferă de boli cronice, sunt îndemnaţi să vină alături de noi, în intervalul orar 8,00-12m30, la sediul protoieriei din str. Cuza Vodă nr. 2, pentru a oferi un strop de bucurie”, a precizat Viorica Iancu.

Reprezentanta Arhiepiscopiei Râmnicului a menţionat că următoarea acţiune din cadrul campaniei „Donează sânge şi bucură o viaţă!” va avea loc în Protoieria Horezu, la o dată care va fi anunţată după campania de la Drăgăşani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.