Imobilul în care funcţionează Clinica de Recuperare Medicală Balneologică de la Călimăneşti va fi achiziţionat de Consiliul Judeţean (CJ) Vâlcea cu suma de 1,1 milioane de euro, proiectul de hotărâre referitor la cumpărarea clădirii fiind aprobat de consilierii judeţeni, marţi, cu unanimitate de voturi, potrivit Agerpres.

Preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, a punctat că odată cu preluarea clădirii „Vila Oltul”, în care funcţionează Clinica de Balneologie Călimăneşti, imobilul va putea fi reabilitat.

„Clinica funcţiona într-o clădire veche, care nu era a Consiliului Judeţean şi, din această cauză, nu am putut face investiţii decât în ceea ce priveşte aparatura medicală. Pentru achiziţionarea imobilului ‘Vila Oltul’ (în care funcţionează clinica), a fost aprobată suma de 1.100.000 de euro, preţul fiind agreat de ambele părţi, în urma unui proces de negociere, care a avut la baza un raport de evaluare realizat de către un expert ANEVAR”, a spus Constantin Rădulescu.

Acesta a subliniat că unitatea medicală de la Călimăneşti are o adresabilitate foarte mare, existând deja solicitări de tratament pentru diferite perioade din anul viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.